Геморой - делікатна проблема

Геморой – одне із найпоширеніших захворювань сучасності, яке зустрічається як в осіб літнього віку, так і молодих.

Він не тільки викликає неприємні відчуття. Він небезпечний численними ускладненнями, з якими можна упоратися тільки за допомогою хірургічного втручання.

Поширеність захворювання

Від геморою однаково часто страждають і жінки, і чоловіки. Пік виникнення захворювання припадає на вік 45–65 років; при цьому статевих відмінностей серед хворих не спостерігається.

У більшості людей спрацьовує стереотип, що про хворобу прямої кишки говорити соромно, тому вони звертаються до лікаря лише тоді, коли хвороба серйозно загострюється. Фахівці вважають, що рівень поширеності цього захворювання досягає 40% серед дорослого населення в світі, і Україна не є винятком*

Це означає, що майже половина дорослого населення хоча б раз в житті страждала гострим епізодом геморою.


*Огляд Кохрейна [4] Веноактивні препарати у лікуванні геморою. Систематизований огляд бази даних Кохрейна.
Серпень 2012 року, проф. Й. Пфайфер
Проф. М.П. Захараш

Ознаки та симптоми геморою

Перші симптоми геморою, як правило, пов'язані з неприємними відчуттями в області прямої кишки. Людина відчуває незвичайну важкість, яка може з'являтися після процесу дефекації, а в деяких випадках передувати йому. Це відчуття не проходить навіть після того, як кишківник випорожнився. На більш пізніх стадіях з'являється сильний і гострий біль, відчуваються гемороїдальні вузли, які можуть бути як внутрішніми, так і зовнішніми. При сильному запаленні цих вузлів можлива підвищена температура тіла і кровотеча.

Лікування геморою

Лікування геморою залежить, перш за все, від стадії захворювання та наявності ускладнень.

 

При геморої будь-якої стадії показано лікування таблетованими формами медичних препаратів – венотоніками. Представником таких препаратів є Детралекс®, який діє комплексно, впливаючи на венозну, лімфатичну системи і мікроциркуляцію, надаючи протизапальну дію на судинну стінку. Застосування препарату Детралекс® у період загострення забезпечує полегшення неприємних симптомів, а тривале використання (протягом 2–3 місяців) зменшує ймовірність загострення хвороби у майбутньому.

 Лікарський засіб

Для більш пізніх стадій захворювання показано хірургічне втручання, яке призначає лікар-проктолог після ретельного обстеження.
Отже, ефективність лікування геморою залежить від своєчасного звернення до лікаря-проктолога на початкових стадіях розвитку захворювання і при першій появі неприємних симптомів.

Для полегшення симптомів геморою: подразнення, свербежу, печіння, підвищення чутливості та попередження симптомів геморою застосовуйте гель Детраклінтм.

ПЕРЕВАГИ НОВОГО ГЕЛЮ ДЕТРАКЛІНТМ:

МИТТЄВЕ ПОЛЕГШЕННЯ

ПРИ ГЕМОРОЇ, ТРІЩИНАХ ТА АНАЛЬНОМУ
ДИСКОМФОРТІ ЗАВДЯКИ ЕФЕКТУ ОХОЛОДЖЕННЯ

ГІГІЄНІЧНІСТЬ
ТА ЗРУЧНІСТЬ

ЗАСТОСУВАННЯ
ЗА ДОМОГОЮ
АПЛІКАТОРА

СПРИЯННЯ ПРОЦЕСУ
ПРИРОДНОГО
ЗАГОЮВАННЯ

ЗАВДЯКИ БІОЛОГІЧНО-
АКТИВНОМУ
КОМПЛЕКСУ 2QR

 

Перед застосуванням обов’язково проконсультуйтеся з лікарем та ознайомтеся з інструкцією всередині упаковки.

Реєстраційне посвідчення на лікарський засіб

Детралекс® 1000мг №UA/4329/01/02 від 11.05.2018 №907 діє на території України до 11.01.21 року.

Медичний виріб Детраклін™: Сертифікати відповідності:

№ UA.TR.039.1055;

№ UA.TR. 039.1314;

№ UA.TR.039.1315

ІМПОРТЕР: Товариство з обмеженою відповідальністю ТОВ «Серв’є Україна», 04070, Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 41. Тел.: (044) 490-34-41, факс: (044) 494-14-96 www.detralex.ua, www.servier.ua, www.detaclin-ua.com

Copyright © 2020 рік. ТОВ «Серв’є Україна». Всі права захищені.

Дата публикации: 16.02.2021.